Webdesign

Webdesign

Studio Scope ontwerpt websites met gebruik van het WordPress beheer systeem. Hiermee kan u als klant desgewenst zelf uw website bijhouden. Onze websites zijn ‘responsive’. Dit wil zeggen dat de vormgeving zich aanpast op het gebruikte beeldformaat en zo op elk scherm -desktop, laptop, tablet of smartphone- goed werkt.

home-webdesign_slider1240x550

Onze webdesign diensten:

Een nieuwe website

Heeft u nog geen website? Dan kan StudioScope dit van A tot Z voor u regelen. Van domeinnaam tot oplevering. Denk hierbij aan het ontwerp al dan niet met logo ontwerp, technische realisatie, toevoegen van uw eerste content en de website daadwerkelijk online zetten zodat hij snel in Google gevonden kan worden.

Upgrade huidige website

Heeft u een website maar is deze verouderd en niet geschikt voor tablet of smartphone? Dan wordt het hoog tijd voor een nieuwe! Wij kunnen een volledig nieuw ontwerp maken of uw huidige website met huidige vormgeving omzetten in een responsive WordPress website.

Zelf uw website bij houden (of laten doen)

Met WordPress kunt u als eigenaar inloggen op uw website en content, tekst en foto’s, eenvoudig toe voegen of aanpassen. Met de oplevering van de website ontvangt u hiervoor een beknopte handleiding van ons. Wilt u zich hier helemaal niet mee bezig houden, dan kunnen wij ook uw website eens per maand bijwerken.

Onderhouds-abonnement

Tegen een vast tarief per jaar houden wij uw website voor u bij. U levert aan ons tekst en beeld. Wij maken het op maat en publiceren het. Dit op basis van enkele uren per maand. Het onderhoudsabonnement is bedoeld voor bewerkingen aan de content maar kan ook voor kleine vormgevingswijzingen gebruikt worden. Grotere aanpassingen en meerwerk gaan op uurtarief.

Hosting en domeinnaam

Heeft u nog geen hostingpartij om uw website op te draaien? Dan kunnen wij de hosting voor u regelen. Overstappen kan ook. Hetzelfde geldt voor uw domeinnaam. Uw bedrijfsemail loopt vervolgens via dezelfde hostingpartij als uw website. Voor het kiezen van het juiste hostingpakket en domeinnaam en emailadressen kunnen wij u adviseren.


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie:

Email: studio@scopewebdesign.com
Telefoon: 020-2215381