Logo ontwerp

Logo ontwerp

Studio Scope is heeft een jarenlange achtergrond als grafisch ontwerpburo. Hierdoor kunnen we uw logo op professioneel niveau ontwerpen. Dit als onderdeel van uw website, als onderdeel van uw huisstijl of als losse opdracht.

home-logo_slider1240x550

Onze logo ontwerp diensten:

Webdesign met logo

Wanneer u samen met uw website een logo laat ontwerpen, is dit vaak de start van uw eigen huisstijl. De stijl en kleurgebruik van het logo bepaald  de vormgeving van uw website. Uw logo wordt op verschillende formaten geleverd geschikt voor druk, website, favicon en sociale media.

Logo’s zijn er in vele vormen en formaten. Alleen een beeldmerk, een beeldmerk in combinatie met tekst of alleen een tekst of websitenaam (woordbeeld). In overleg komen we tot de juiste oplossing!

Ugrade bestaand logo

Wellicht gebruikt u al jaren een logo dat aan een ugrade toe is. Niet elk logo leent zich daarbij goed voor online gebruik. Wij kunnen uw logo opnieuw vormgeven, moderniseren en passend maken voor elk online gebruik en druk. Indien u wel een logo heeft, maar niet in het juiste bestandsformaat, kunnen wij uw logo ook opnieuw uittekenen en digitaliseren.


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie:

Email: studio@scopewebdesign.com
Telefoon: 020-2215381