Illustratie & beeld

  • Home
  • /
  • Illustratie & beeld

Illustratie & beeld

Studio Scope heeft illustratie-talent in eigen huis. Dit passen we graag toe in ontwerpen of als losse opdracht. Met een losse cartoon tekenstijl maakten wij illustraties voor o.a. SITA recycling (nu: SUEZ), Wageningen UR en de Starterinformatie handleiding. Daarnaast illustreren we regelmatig voor online doeleinden zoals ter begeleiding van een artikel of voor sociale media.

illustration-clear_index

Onze illustratie diensten:

Illustratie en website

Illustratie kan als onderdeel van een ontwerp toegepast worden, maar is meestal onderdeel van de content. Wilt u uw tekst aankleden met beeld? Denk dan ook eens aan het laten maken van een illustratie! Wij maakten illustraties voor o.a. StartendeOndenemers.nl en de wekelijkse Samen voor jezelf! nieuwsbrief.

Beeldbewerking

Vaak is aangeleverd beeldmateriaal niet op maat en kan daarom niet direct online geplaatst worden. Ondermeer hierom leveren wij beeldbewerking diensten, zodat foto’s op uw website en sociale media er goed uit zien. Maar we gaan nog een stapje verder; naast het op maat maken van beeld , creeeren we ook nieuwe beelden in de vorm van fotobewerking, het maken van collages of adverentieopmaak. Kijk in ons portfolio voor voorbeelden.

Bekijk voorbeelden in onze portfolio


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie:

Email: studio@scopewebdesign.com
Telefoon: 020-2215381